Ruimtes Zeepfabriek tijdelijk te huur

Nieuwegeinse ondernemers die nieuwe werkruimte zoeken kunnen tijdelijk terecht in de ruimtes van de Zeepfabriek. De gebouwen van bedrijf Ecolab staan leeg en zijn vanwege herontwikkeling nu tijdelijk te huur. Ecolab ligt in het centrum van Nieuwegein, in de punt waar de Doorslag en het Merwedekanaal bij elkaar komen.

De voormalige Zeepfabriek in Nieuwegein wordt getransformeerd tot een bruisend werkgebied. Door plaatsing van tijdelijke gebruikers wordt een representatieve invulling gegeven aan het leegstaande terrein. Op deze bijzondere locatie zijn werkruimtes gecreëerd die geschikt zijn voor verschillende soorten ondernemers. Van grote ruimtes die ideaal te benutten zijn voor ondernemingen op het gebied van sport en spel tot kleine ruimtes die ideaal zijn als kantoor, atelier of fotostudio. Zo wordt een leegstaand object met een rijk verleden opnieuw tot leven gebracht!

Henkel Zeepfabriek

De gemeente Nieuwegein werkt aan een nieuw ontwikkelkader voor het terrein van de voormalig Zeepfabriek. Dit doet zij samen met inwoners, ondernemers, professionals en andere geïnteresseerden. Dit ontwikkelkader zal leidend zijn voor de herontwikkeling. ‘We verwachten dat de gemeenteraad na de zomer van 2024 het ontwikkelkader kan vaststellen’ aldus de gemeente Nieuwegein.

Wanneer de eerste paal de grond in gaat, is nog niet bekend. In de tussentijd staan de panden van de fabriek leeg. Hierdoor ontstaat de kans om hier tijdelijk partijen te huisvesten. Ecolab heeft hiervoor vastgoedbeheerder VPS in de arm genomen. VPS houdt op verschillende manieren toezicht op het terrein.

Naast het reguliere beheer, is VPS ook gespecialiseerd in tijdelijke activering van locaties. Dit gaat ook gebeuren voor de Ecolab-locatie. Bent u op zoek naar tijdelijke ruimte voor uw bedrijf/stichting/startup? Laat het dan aan VPS weten via dit contactformulier.

Ecolab

Het gebied Ecolab in kleur

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk